Program 15.05.2008

9:30 – intalnire Kiseleff, nr. 10 – Asoc. Revolutionarilor

Reclame

5 răspunsuri to “Program 15.05.2008”

 1. diogenecainele Says:

  Urmaresc acest blog de un numar de zile si am ajuns la exasperare, pentru ca din varii motive chiar vreau sa castigati Primaria. (Nu stiu de ce PSD-istii la care tin ma fac sa urlu la ei. S-a mai intamplat. Uneori a avut efect).

  Chiar altceva decat un o insailare fara interes de ore si locatii luate direct din agenda secretarei nu poate fi? Asta nu ajuta nici macar agentiilor de presa cand isi fac presumarul, care oricum isi iau informatia de altundeva. Pe scurt, acest blog nu comunica nimic.

  Mi se pare absolut catastrofal din punctul de vedere al campainei dv sa il neglijati. Ganditi-va la profilul demografic al Bucurestiului, care cuprinde mai mult ca oriunde in taraa oameni care se informeaza de pe internet, si asta nu e doar o treaba de infrastructura. Intrebati de asemenea orice sociolog: cu cat populatia din target este mai urbana, mai tanara si mai educata cu atat este mai proactiva in cautarea de informatie, iar Internetul e mediul care satsiface toate aceste pattern-uri comportamentale. Nu stiu ce publicuri vizati in campanie: dar stiu un lucru ca o mare parte dintre swing voters pe care va trebui sa ii mobilizati in favoarea dv au acest profil, asta ca sa intrati in turul 2, iar daca ajungeti acolo , daca ne luam dupa ultimele sondaje, asta va fi electoratul care va va da sansa sa castigati, dat fiind contracandidatul si electoratul sau. Daca problemele astea tehnice nu va spun nimic nu aveti decat sa va ganditi la ce accent a pus Basescu pe campania online pentru primarie, si asta intr-o vreme cand Internetul era inca o raritate.

  Asa ca faceti bine si povestiti despre dv. Faceti lumea sa va cunoasca. Confesati-va. Spuneti ce visati, ce doriti, ce va enerveaza, povestiti amintiri care devin relevante in context, orice, numai scoateti acest blog din moartea clinica de acum.

  Insa asta tine de o exasperare si mai mare: faceti greseala de a nu spune nimic desprte dv. Nu e vorba numai de blog, ci si de celelalte materiale de campanie. Lumea nu stie cine sunteti realmente, iar asta diminueaza credibilitatea. Stiu, rezerva dv nu va ajuta, dar faceti un efort. In acest moment, dpdv strategic, comiteti o eroare fundamentala „de manual”. E o greseala pe care literatura de specialitate o citeaza copios (cazul de scoala e cel al campaniei din ’88 al lui Dukakis vs Bush)- cea de a iesi la atac denuntand in dreapta si in stanga fara ca in prealabil sa va fi facut suficient cunoscut. Asta nu e campanie.

  Daca nu schimbati ceva, veti pierde.

 2. viorela Says:

  De acord cu diogenecainele.
  Ritmul alert al comunicarii si dialogul sunt primordiale in a va cunoaste. Vrem sa stim cui ii dam votul.

 3. Wolland.ah Says:

  Domnule CD, cred că nu mai e nimic de adăugat la ceea ce, cu multa indreptatire, au spus mai sus diogenecainele si viorela…

 4. pesimistul Says:

  Cristian , imi pare rau sa-ti spun „ti-au tras-o ” prietene exact ca lui Oprescu , cind a candidat prima data !
  Va face „almanahe ” in foi de vita , si voi stati !

 5. Elisa Says:

  In urma cu ceva timp v-am vazut la TV foarte suparat , mai degraba infuriat si spunand ca a-ti dorit sa faceti o campanie eleganta, dar atitudinea competitorilor va determina sa schimbati tactica…
  Eu una imi doresc din tot sufletul sa nu faceti asta. Chiar nu e posibil sa demonstram ca se poate castiga si printr-un comportament demn, civilizat si -da – elegant?
  Comunicati-ne ceea ce trebuie sa stim si ne intereseaza – viziunea dumneavoastra, proiectele dumnavoastra. Cine va merita va intelege.
  Suces!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: