Agenda 27.05.2008

27.05.2008, ora 10:30- intalnire a candidatului PSD, Cristian Diaconescu, cu alegatorii din cartierul Ferentari; ora 12:00 – intalnire electorala cu reprezentanti ai Academiei Romane; ora 15:00 – intalnire cu alegatorii din cartierul Giulesti.

21 răspunsuri to “Agenda 27.05.2008”

  1. costin Says:

    poate faceti si niste parcari si nsite statii de taxi.. ca e nevoie… asta vor oamenii cel mai mult…

  2. radualexandrupsd3 Says:

    Problematica acestei campanii este vasta timpul fiind prea scurt pentru abordarea tuturor temelor fara sa mai vorbim despre mediatizarea lor .
    Perseverenta D-lui Diaconescu de a marca cat mai multe ii creste sansele de a ajunge in turul doi si apoi de a accede la primarie .
    In ceea ce ii priveste pe taximetristi sistemul actual ii dezavantajeaza net singurii care castiga fiind patronii firmelor de taxi . Daca sunt angajati la o firma de taxi planul zilnic de incasari este atat de mare incat acestia sunt mereu la limita iar castigul lor dupa 12 ore de munca este la nivelul salariului minim . Daca sunt angajati cu masina lor acestia nu pot pleca cu tot cu autorizatie chiar daca aceasta a fost scoasa pe masina lor .
    Odata plecati afla ca nu isi pot scoate autorizatia pe persoana fizica deoarece acestea au fost luate sau rezervate de firmele de taxi . Oricum in momentul in care firma isi permite cumpara masini in nume propriu si taximetristii se trezesc cu masina personala scoasa din sistem .
    Aceasta stare de fapt merita atentia cuvenita si consider ca este tipica pentru actuala administratie a carei singura preocupare a fost cosmetizarea excesiva a situatie existente .
    O alta problema importanta este cea legata de parcuri si de impropietaririle abuzive din suprafata acestora .
    Exemplul parcului Bordei este cel mai mediatizat insa este departe de a fi singurul .
    Impropietariri de zeci de hectare au mai fost facute si in alte zone alte parcului Herastrau precum si in alte parcuri .
    De exemplu in parcul IOR in care se lucreaza la amenajarea lui intr-o frenezie permanenta . Se fac alei , se planteaza pomi si flori , se fac locuri de joaca pntru copii sau adolescenti , precum si diverse evenimente socio-culturale .
    In acelasi timp jumatate din parc a fost retrocedat si au fost eliberate autorizatii de constructie pentru diverse tipuri de constructii . Acest tip de politica in care fatada este permanent cosmetizata iar in spate realitatea dezvaluie o totala lipsa de spirit civic .

  3. Ionica Says:

    Domnule Diaconescu, va felicit de initiativa dumneavoastra de a discuta si cu reprezentantii taximetristilor care se confrunta zi de zi cu traficul din Bucuresti si cu gropile din strazi. Sper ca in urma acestei intalniri veti reusi sa convingeti si taximetristii ca sunteti omul potrivit care poate schimba orasul in care acestia isi desfasoara activitatea.Mult succes la alegeri!

  4. raducu Says:

    Sunteti cel mai bun dintre toti candidati si o sa castigati ma bucur fiindca cresteti in sondaje in fiecare zi si o sa avem un primar ca dvs!

  5. fantastik Says:

    Degeaba vorbiti si ei si le promiteti lucruri care stiti foarte bine ca nu se vor adeveri. Pantu ca nu aveti o campanie vizibila: ex cum va promovati intalnirile, cum afla lumea de ele ca sa si participe. Eu stau in Tineretului dar habar n-aveam de aceasta actiunea.

  6. bucuresteanca Says:

    De cate ori vad rezultatele sondajelor de opinii am senzatia ca traiesc intr-o lume paralela. M-am gandit ca sunt eu subiectiva, ca universul in care traiesc este limitat: familia, prietenii, cunostintele, colegii, cei pe care-i aud vorbind in mijloacele de transport sau pe strada. De aceea am inceput sa caut parerile altora pe net si surpriza…. Pe site-ul http://www.alegeri-2008.ro, la capitolul „Cine salveaza Bucurestiul ?”, exista o analiza a programelor principalilor candidati pe domenii. Stiti cine este cotat ca avand cele mai bune propuneri?
    Dl. Cristian Diaconescu.
    Poate ca, daca ar exista linkuri catre asemenea analize pe site-ul dansului si al celorlalti sustinatori si simpatizanti, ar intelege mai multi bucuresteni ca dl. Diaconescu nu este doar o persoana placuta, civilizata, ce vorbeste frumos, ci si un politician care chiar are ceva de oferit orasului nostru.
    Pentru cei interesati link-ul catre analiza de mai sus este:www.alegeri-2008.ro/stiri/analiza-problemele-bucurestiului-si-promisiunile-candidatilor–3897.html

  7. alin Says:

    Daca nici in aceste ultime patru zile de campanie, echipa nu-l ajuta, nu comunica cu publicul, C.Diaconescu risca sa piarda. Dar pe barba celor ce l-au marginalizat.
    Pacat . Poate le vine,in sfarsit, mintea la cap. Si Basescu a castigat in 2000, cu toate ca in sondaje nu trecea de 1o la suta !!!

  8. Adrian Says:

    Va doresc mult succes Dl. Diaconescu mai ales ca astazi s-au schimbat sondajele in favoarea dvs. Imi doresc sa va vad in fotoliul de primar.

  9. ioana Says:

    nu va pierde pentru ca il va vota multa lume, sunt mai mult ca sigura!!! votati diaconescu !!

  10. gogosica Says:

    Dle Diaconescu, sunteti un om deosebit , va admir si va sustin candidatura, orice s-ar intampla!!!

  11. Stefan PIN Says:

    daca vreti sa vedeti un film de super-actiune inspirat din viata reala, intrati pe www. cozminprimar.ro

  12. Stefan PIN Says:

    NE-AM SATURAT CAT NE-AU FURAT!

  13. valentin Says:

    Dle Diaconescu meritati sa castigati alegerile aveti cele mai bune proiecte si chiar doriti sa schimbati fata Bucurestiului !

  14. evelin Says:

    mult succes domnule diaconescu treziti-i la realitate ca deja ne-au obosit

  15. tzoli Says:

    dle diaconescu sunteti un om deosebit !!! va admir si va sustin candidatura !!!

  16. gaby Says:

    sunteti un om care merita sa fie votat !!!

  17. fyfy Says:

    Bucurestiul are nevoie de un om ca dvs !!! curaj dle diaconescu in alegeri !!!

  18. coolboy Says:

    bucurestiul e tare trist daca nu v-ar avea primar ….va votez dle Diaconescu :

  19. ionela Says:

    Diaconescu este un barbat misto,l-as vrea mai mult decat primarul capitalei ! Mult Succes sper sa castigati !

  20. carmina Says:

    succes domnule diaconescu astept ziua cand bucurestiul va fi un oras european cu dumneavoastra sigur va fi succes

  21. nino Says:

    Dle Diaconescu meritati sa castigati ….Ma bucur ca in fiecare zi cresteti in sondaje .hai si tu linga noi cu diaconescu

Lasă un comentariu