Program joi 22 mai 2008

Joi 22 mai 2008 – ora 10:00 – Cristian Diaconescu va avea intalniri cu alegatorii in cadrul vizitei la S.C. STIROM S.A.; ora 12:00 – vizita la S.C. AVERSA S.A.

33 răspunsuri to “Program joi 22 mai 2008”

  1. ana Says:

    mult succes domnule diaconescu dati le o lectie aratati le ca se poate si fara hotie

  2. meanpower Says:

    pai…e campanie… deh… se putea? de ce nu faceti astfel de actiuni si la anul? sau peste 2 ani? cand nu trebuie sa „cumparati” voturile alegatorilor? hai ca sunt curios

  3. gabriel Says:

    Daca mai apar Oprescu si Blaga (golaniada) nici nu va mai trebuie campanie! Se descalifica singuri pentru ca diferenta e uriasa. Sunteti sansa bucurestenilor de schimbare. Ferti-va de Moraru(Nasu).Isi permite sa afirme ca unul din cei doi mahalagii va fi primar.Unde e ecidistanta?
    Diaconescu Primarul Capitalei! Un primar modern pentru o capitala europeana!

  4. mihaela_d Says:

    nu sunt o inpatimita a politicii romanesti,dar am avut sansa sa va urmaresc in cateva emisiuni si pot spune ca am ramas profund impresionata si multumita de prestanta dumneavoastra.este greu sa ne mai incredem in cineva,dupa atatea experiente esuate…de aceea va adresez o intrebare…crede-ti ca este indeajuns sa fi-ti primar al capitalei? crede-ti ca fe-ti fi lasat de consiliu sa va realizati planurile???pute-ti sa ne aduce-ti schimbarea???oricum de acum voi fi mult mai receptiva in ceea ce va priveste

  5. cris Says:

    Ei da , foarte buna prestatia in cadrul emisiunilor la care ati participat pana in prezent, atitudinea este cea adecvata pentru dumneavoastra, tinuta asemenea, insa pacat de atitudinea unor neaveti ce se intituleaza membrii onorifici ai partidului. Tine-ti aproape de oameni cei ce nu va cunosc sau nu stiau de dumneavostra, fiind hotarati sa voteze alt candidat, au inceput sa aiba mari indoieli. Ati reusit asta singur, continuati tot asa pentru ai si motiva nu doar descumpani. Intru in contact cu multe persoane, care pana acum ceva vreme erau loiali portocalelor, i-ati facut sa va urmareasca cu mare interes, ati atras atentia, ati captat-o, nu renuntati vor fi convinsi in foarte scurt timp. Deja multi au inceput sa faca alergie la portocale, chiar si la sucul acestora nu doar la culoarea lor.
    Succes. de la noi aveti deja voturile unui clan de familisti, precizez nu suntem romi, sa nu discriminam, dar suntem cu pedigree curat roamnesc si suntem convingatori.
    SUCCES!!!!

  6. Ganga Ioan Says:

    Eu vad aici numai comentarii de lauda pentru domnul Diaconescu. Dar va intreb pe voi care ati comentat si chiar si pe dl. Diaconescu: Cu ce e Cristian Diaconescu diferit de ceilalti candidati? E adevarat e un tip prezentabil are discurs bun, dar toti candidati, inclusiv dumnealui, ofera solutii, toti au proiecte, toti au experienta. Deci va intreb: Eu cu cine votez? Bine… daca ar fi sa zic din simpatie l-as alege pe Diaconescu. Dar vreau si motive ceva mai concrete. Domnule Diaconescu motivati-ne domne sa va votam. Scoateti ceva diferit de ceilalti.
    Astept raspuns… de la oricine.
    Va multumesc

  7. radualexandrupsd3 Says:

    Domnule Diaconescu ma adresez d-stra ca si membru PSD implicat in campanie d-strala la nivelul Sectorului 3 si as vrea sa subliniez cateva elemente din punctul meu de vedere importante .
    In primul rand avand in vedere trendul general ascendent al partidului , precum si greselile PDL-ului puteti castiga Primaria Capitalei.
    Insa la nivelul campaniei exista anumite elemente care ar poate ar trebui analizate .
    La nivelul de campanie reala intre o actiune bifata la sediul central PSD si o actiune realizata efectiv la nivel de sector este o diferenta care merita analizata si verificata de staful de campanie . A raporta reusita unor actiuni pe hartie sau verbal in fata d-stra este ceva mai usor decat a realiza aceste actiuni si abia apoi a raporta obiectiv rezultatul.
    Ma gandesc ca staful d-stra de campanie ar putea trimite un reprezentant in fiecare sector pentru a verifica si coordona actiunile specifice de campanie .
    O asemenea masura simpla ar mari brusc eficienta campaniei d-stra .
    Cu siguranta blogosfera nu este cadru potrivit pentru discutia mai elaborata a unor elemente care tin de bucataria interna specifica unei campanii dar am considerat important sa transmit acest mesaj chiar la acest nivel simplificat la maxim .
    Intr-o alta ordine de idei maine sambata 24.05.2008 va avea loc o intalnire a d-stra cu membrii PSD 3 la cinema Gloria . Consider important faptul ca reusim sa va cunoastem mai bine dar noi va votam oricum iar in privinta contextului in care putea avea loc aceasta intalnire era mult mai eficient daca ne intalneam intr-o actiune in care era cuprins si electoratul .
    In privinta blogului d-stra din punctul de vedere al fortei de penetrare ca si mijloc de comunicare o echipa care sa ajute la promovarea sa precum si la intensificarea schimbului de informatii ar fi poate necesara .
    Mult succes iar in cea ce ma priveste personal voi continua sa va promovez mesajul in contactul direct cu alegatorii la cort , voi umple cutiile postale din zona mea cu materiale promotionale precum si in discutiile cu alegatorii din sectorul 3.
    Insa cateva masuri simple care nu necesita nici un efort pot imbunatati substantial eficienta campaniei in perioada decisiva care a mai ramas .
    Mult succes.

  8. P.DUCA Says:

    D-le RADU. Daca n-ai fost bumbacit de minerii trimisi de mogulii din PSD atunci poti vorbi ce vrei. Unde vezi trend ascendent al PSD. Vrei sa dam Bucurestiul pe mana unor scapatati? Crezi ca bucurestenii sunt o adunatura de naivi sa voteze coruptii din gasca lui Iliescu? Radu mamei ai capul mic si esti dus cu pluta. Acest intelectual „subtire” daca avea minte nu se incurca cu hotii din PSD. se ducea la un partid ceva mai scuturat. Fostii comunisti nu au loc in capitala fie ei diplomati sau doctori ratati.

  9. livia Says:

    ptr ganga ioan ….in afara faptului ca domnul diaconescu este o prezenta demna de respect nu s a implicat in niciun conflict electoral asa cum au facut cei din pnl din pd-l nu s a tiganit si n a aruncat cu pietre in nimeni stie sa joace curat si asta e de admirat plus ca nu se arunca in a face promisiuni si nu se bate cu pumnu in piept cum fac jepcarii aia hamesiti

  10. gaby Says:

    dl duca spre uimirea ta Diaconescu va castiga pt ca e un politician tanar despre care s-au auzit numai lucurui bune este curat si Bucurestenii il vor ca primar !!

  11. gabriel Says:

    Nu va puneti la mintea…odihnita a celor ce sunt PE DUCA! Aceste specimene incremenite in ..proiect si peste 20 de ani se vor lupta tot cu..comunistii,securistiii si alti …isti.Explicabil! ei sun TRISTI. CRISTI E TOT MAI BUN CHIAR DACA TV REALITATEA IL BOICOTEAZA SONORUL. Domnule Primar Diaconescu se tem oare ca in sfarsit se va aplica Legea?

  12. radu Says:

    Domnule Diaconescu va stimez si va respect mult si cred sincer ca sunteti singura sansa de schimbare in bine a acestei capitala…Problema dumneavostra este una de natura politica si se rezuma la situatia tensionata din PSD…Este de a dreptul frustrant cred ,sa stiti ca domnul Iliescu il sustine pe domnul Oprescu(desi neaga) in locul dumneavoatra….Sper ca domnul Oprescu sa se retraga din respect inainte de alegeri si sa va lase culoar liber …ipoteza destul de probabila luand in calcul unele zvonuri din interiorul partidului

  13. flavi Says:

    Domnul diaconescu e cel mai potrivit pentru postul de primar general al capitalei…..pt dl duca…..a ales psd pt ca e cel mai bun partid din romania si cu traditie…..c partid sa aleaga?….pd?….pd a avut capitala pana acum si uitati-va c a ajuns….asta e o capitala europeana?…..oprescu e un mare spagar…..si el e unul dintre oile negre ale domnului iliescu….domnul diaconescu e perfect pt acest post….cu siguranta va avea votul meu

  14. dana Says:

    Cristi încearcă să îţi învingi timiditatea în faţa mulţimii şi să fi mai dezinvolt. Eşti o persoană plăcută şi nu trebuie să porneşti cu idei preconcepute despre ce va zice lume sau ce părere are lumea despre tine şi ce întrebări ţi se vor pune, acestea lasăle să curgă şi încearcă să eviţi întrebările care ridică baraj în calea comunicării. Se vede de la o poştă că nu ai exerciţiul comunicării cu mulţimile, dar nici contrcadidaţii tăi nu o au (tu măcar nu ”dai cu piatra în baltă”), dar asta nu înseamnă că trebuie să speriat, pentru orice există un început, depinde cum porneşti cu stângul sau cu stângul. Baftă.

  15. daniela Says:

    Dl diaconescu o sa castige este cel mai bun dintre toti candidatii merita sa avem un astfel de primar !

  16. Cetateanu Turmentat Says:

    @Domnule Diaconescu,

    Este rusinos ca v-ati trimis cateii pe un blog al unui contracandidat ca sa jigneasca. Daca aia sunt oamenii care va sunt alaturi (ei se declara PSD-isti) nu veti ajunge niciodata primar general al capitalei. Va doresc bafta, ca succes au decat aia pregatiti pentru a fi primar general.

  17. Mariana Says:

    Sunteti puternic, sunteti demn, va sustinem din tot sufletul!

  18. Cristi Says:

    Proiectele prezentate sunt bine puse la punct si cu siguranta va vor ajuta la obtinerea postului de primar al capitalei

  19. Mary Says:

    Nu am fost pana acuma la vot dar cu siguranta anula acesta o voi face pentru ca eu, ca si toti locuitorii capitalei, avem nevoie de o schimbare, o schimbare in bine. Dupa parerea mea sunteti singurul in masura sa faceti ceva cu Bucurestiul asta caruia ii lipseste un primar adevarat.

  20. carmen r Says:

    Cristi,
    Suntem alaturi de tine, mai ales ca vedem ca esti lasat sa te bati singur. Greii bat tara, noroc cu cei de la PES care vin sa te sprijine in campanie !!!
    Mai e o saptamana, si daca le vei arata bucurestenilor cum esti, natural ca te vor vota.
    Lasa timiditatea de-o parte, fi calm, intalneste-te cu cat mai multi oameni si, mai ales, asculta-i. Nu e suficient doar sa le prezinti programul tau, ci si sa ii asculti. Multi au idei bune si le poti prelua.
    Noi, in Piata Chibrit, sector 1, avem o gaura cat un bloc in carosabil de peste 16 ani. Urma sa fie o statie de metrou, dar nu este decat un punct unde circulatia este strangulata. De 16 ani, groapa asta se omple cu apa, macina temeliile blocurilor- pentru ca apa freatica a urcat-, e un focar de infectie, de mizerie si sursa de praf. Daca nu se face nimic, sa fie recopertat carosabilul si sa fie la loc trei benzi de circulatie pe partea dreapta, cum se intra sub podul Constanta. Sunt sigura ca tie o sa-ti pese se de miile de oameni care locuiesc aici.
    De asemenea, Blogul tau …a murit -din punct de vedere comunicare- din 22 mai, si suntem in 25 mai!!!

    Succes !!!
    Iti tinem pumn ii in saptamana decisiva!

  21. alegator..hotarat Says:

    Da! Contextul politic ma obliga sa votez>corectitudine,onestitate,daruire>CRISTIAN DIACONESCU- SINGUR PRINTRE”STRAINI”. De ce?
    – administratorii blogului, in plina campanie, opereaza actualizarile din 3 in 2 zile: nu posteaza raspunsuri, desi daca Cristi ar fi informat le-ar transmite!
    – G-OANA prefera sa se afirme in provincie decat in Capitala,justificabil, doar a pus la dispozitia candidatului microbuzul cu propria-i poza publicitara
    – AN – nu introduce in blogrol adresa lui Cristi dar are grija sa recomande „Politica noastra”-reclama desantata la Oprescu
    Noroc cu socialistii europeni- veniti de la distanta, cunoscatori ai valorilor reale, care il sustin neconditionat!
    In asemenea conditii merita lupta! Cristi vei reusi! Schimbarea e cu adevarat in mainile tale! Esti iepuras printre lupi, hiene si sacali dar, nu uita, fiarele se sfasie intre ele iar tu vei fi victorios!

  22. alin Says:

    Este limpede, ca dl Diaconescu lupta singur.
    A fost aruncat in lupta, dar il sprijina doar cei de la grupul parlamentar socialist din Parlamentul European.
    Este o rusine ceea ce i se intampla dlui Diaconescu!
    Dl Diaconescu trebuie sa lupte NU doar cu contracanditdatii, care au aruncat masiv bani in campanie, ci si cu SERPARIA din propriul partid, care isi vede de treaba. Am vazut si eu masina de campanie pe care zambeste larg dl Geoana, De ce el si nu candidatul DIACONESCU?
    CHIAR SI ASA, BUCURESTENII S-AU CONVINS CA DL DIACONESCU ESTE UN OM PROFUND CINSTIT, CARE VREA SA APLICE LEGEA, CARE ARE RESPECT PENTRU BUCURESTENI, CARE NU ACCEPTA NICI UIN FEL DE COMPROMIS.Poate de aceea, partidul l-a lasat de izbeliste.
    NU-I NIMIC, DLE DIACONESCU, VA VOM VOTA!

  23. Ionica Says:

    Mi-a placut ca nu v-ati implicat in certurile si scandalurile electorale de doi lei. Haideti sa nu mai cascam gura la campania murdara dusa de alti candidati si sa analizam la rece. Ce propune fiecare candidat? Cine are cel mai bun program? pana acum am auzit doar certuri si scandaluri, e timpul sa votam cu capul…avem puterea in mainile noastre, viitorul ne apartine!!!

  24. Delia N Says:

    Va sustin cu toata sinceritatea, insa aud foarte multa lume care e foarte impresionata de dumneavoastra dar care nu va va vota pentru ca nu crede ca aveti „stofa” de primar al bucurestilor. As vrea sa va vad cu un mesaj care sa combata direct aceasta idee si care sa arate ca aveti forta de primar al bucurestilor in ciuda golaniei lor, ca puteti aduce clasa si rafinamentul in bucuresti.

  25. radualexandrupsd3 Says:

    D-le P.Duca era politicii obictive facuta in fata televizorului este in floare .
    Evident opiniile formate avand la dispozitie atatea canale Tv nu pot fi contrazise . La baza lor stau atatea imagini colorate si fraze spuse raspicat.
    Insa la nivelul strazii in contactul direct cu alegatorii se constata un interes in crestere pentru PSD .
    De pilda oamenii au constat ca pretul alimentelor creste mai rapid decat venitul lor . La fel si costul utilitatilor.
    Au mai constat ca aceasta crestere economica din ultimul timp nu se reflecta in cresterea nivelului de trai .
    De aici si pana la un vot pentru PSD distanta e scurta .
    In privinta retoricii adoptata fata de PSD vazut ca un partid de corupti sau de intelectuali rataciti retorica este deja uzata .
    In privinta d-lui Cristian Diaconescu daca era corupt nu mai era intelectual . Cum nu e corupt este un intelectual dar unul ratacit printre gasti de hoti .
    Mesajul ar fi urmatorul : nu va putem spune sa nu-l votati pe Cristian Diaconescu pentru ca este corupt deoarece stim ca nu este , acceptam faptul ca este un intelectual ,, subtire ,, dar ce motiv sa gasim pentru a nu-l vota? Exista alti corupti in PSD care trebuie sanctionati printr-un vot negativ fata de Cristian Diaconescu .
    Foarte interesanta retorica . Pe langa faptul ca este teribil de partinitoare trebuie remarcat un aspect .
    Pana si oponentii sai constata ca este un alt tip de politician , cu o alta imagine si cu o tinuta rafinata ceea ce reflecta un ,, trend ascendent ,, al acestui tip de politician in PSD .
    Din cauza unor conjuncturi nefericite s-au creat tot felul de speculatii si interpretari care tind sa ocoleasca evidenta .
    PSD-ul are un candidat viabil care corespunde imaginii pozitive a tipului de politician atat de des conturata in disputele publice .
    Iata ca avem un candidat care poate castiga .
    Imediat apar alte speculatii : nu face scandal , nu are acea tenta de golanie cu care ne am obisnuit in cazul primarilor , este dezavantajat de faptul ca exista alti candidati care desi nu au calitatile sale sunt mai apropiati tipicului cu care ne am obisnuit .
    Un candidat perfect cu multe calitati dar pacat ca le are .
    O asemenea strategie negativa sper sa nu modifice atitudinea electoratului.

  26. alin popa Says:

    mult succes domnule diaconescu aveti pregatirea necesara pentru a putea face fata functiei de primar general al bucurestiului imi doresc sa castigati si sa incepeti sa puneti la punct lucrurile pentru ca este mare nevoie

  27. alexandru ionescu Says:

    acesta este omul perfect pentru bucuresti avem nevoie de aceasta persoana demna la care se evidentiaza foarte multe calitati cum sunt respectul bunul simt eleganta si rafinamentul dar si o inteligenta care i-a adus multi simpatizanti !!votez pentru domnul cristian diaconescu !

  28. delia lupulescu Says:

    domnul cristian diaconescu va aranja lucrurile daca va castiga primaria capitalei si imi doresc foarte tare sa o faca!este singurul cinstit dintre noi nu este corupt si nici nu cred ca poate fi corupt scena politica avea nevoie de un asemenea om de ce sa-l lasam sa ne scape printre degete cand dansul vrea sa ne faca un oras la standarde europene?eu il sustin pe cristian diaconescu!

  29. lucian vasile Says:

    sunteti sutinut si admirat domnule diaconescu cum mai citesc pareri pe aici acest lucru se intampla foarte rar in lumea politica ! chiar sunteti demn de tot respectul care vi se poarta ! sincere felicitari domnule diaconescu

  30. basescu iliescu oprescu Says:

    sunt un membru al generatiei tinere intelectuale …si totusi sunt un simpatizant al lui iliescu …Basescu este un rezultat al conceptiei iliesciene…Iliescu are meritul de a fi tinut aceasta tara in frau cu bune cu rele …este un mare om politic ,..traian basescu a incercat sa profite de lacunele incercarii de democratizare a romaniei de catre iliescu ..de ce suntem atat de visatori si nu incercam sa ne comparam cu tari gen polonia ungaria si ne comparam cu anglia franta ..?am fi vrut sa fim dupa 10 ani de reforma acolo sus nu ..?fiecare sa aiba salarii mari din nimik ..batrani vor pensii mari neproducand nimik…Si brusc a aparut o mentalitate a clasei tinere care a vrut skimbarea prima data in 96 cand ne am ars rau apoi in 2004..rezultatul ..?avem ceva nou ..?avem internet sa comnunicam avem …hypermarcheturi ..avem celulare masini ,..MENTALITATE ..?aceeasi!!! priviti elevii de azi din scoala romaneasca …mai needucati mai nerespectuosi …nu ne mai ajunge nimik …vrem o masina mai buna ..vrem un telefon mai bun …toata lumea aspira la asta ok nu e nici o problema dar banii vin din lucruri fictive..sistemul bancar ..ce produce ..datorii ce sa produca …luam ca exemplu o firma de audit de unde ia banii …?din banii oamenilor de rand pentru ca nu produc nimik acele firme ,,,Apoi si cu acestia este o problema mareste i romanilor salariul ca nu mai fac nimik apoi .,..Diferenta basescu iliescu este diferenta generatie tanara genaratie medie sau batrana fiecare are partile ei bune la primarie…Oricare dintre candidatii de la primarie reprezentati de ce i doi chiar daca vor face ceva tot timpul v a fi aspiratia pentru mai mult ….

  31. SONDAJ: Mergi la vot duminică? : INconstantIN.ro Says:

    […] Îi face publicitate dlui Nicolae Onţanu. Vă cheamă pe toţi să votaţi Onţanu în sectorul 2, Cristian Diaconescu la primăria generală şi PSD-ul peste tot în […]

  32. lasconi Says:

    Dorim schimbare iar Diaconescu reprezinta aceasta schimbare atat pentru bucuresti cat si pentru tara !

  33. DyDy Says:

    Dl Diaconescu este un om integru un politician curat despre care s-au auzit numai lucruri bune ! Mult Succes Va sustin!

Lasă un comentariu