Intalnire

Miercuri 21 mai 2008 – ora 15:00 – Cristian Diaconescu se intalneste cu primarul Bruxelles-ului, domnul Freddy Thielemans; ora 16:00 – Conferinta de presa; ora 17:30 – la ROMEXPO are loc prezentarea proiectului electoral. Participa: Freddy Thielemans-primarul Bruxelles-ului, Cristian Diaconescu, Mircea Geoana, Ion Iliescu, Conducerea PSD si Organizatia PSD a Municipiului Bucuresti.

14 răspunsuri to “Intalnire”

  1. gaby Says:

    Imi place ca incercati sa transformati Bucurestiul intr-o capitala europeana mult succes va sustin!

  2. leon Says:

    „Diaconescu nu s-a mai uitat la televizor de Revelion de nu mai stie cand” via http://eucucinevotez.com 🙂
    E adevarat?

  3. roberto Says:

    Imi pare nespus de rau pt dvs, dl. Diaconescu. Sunteti aruncat intr-o lupta in care mijloacele de exprimare nu sunt corecte. Bucurestiul si primariile nu sunt pregatite inca pentru oameni ca dvs. Eu sper sa ne intalnim la viitoarele alegeri prezidentiale si dvs sa fiti candidatul CE VA TREBUI sa castige in fata matelotului, pentru a reimpune o stare de normalitate si o reprezentare a tarii asa cum se cuvine.

    Succes in campania pentru Bucuresti.

  4. Cristian Nan Says:

    Domnule Cristian Diaconescu,

    De departe cel mai mare abuz ,la nivelul Capitalei ,in ceea ce priveste retrocedarile ,este cel din zona Lac Vacaresti Sector 4.Suprafata acestuia este de 200 hectare, iar proprietarii de terenuri din zona deposedati abuziv se lupta de 18 ani sa-si recapete drepturile.Cu toate ca avem si hotariri judecatoresti definitive ,irevocabile si cu titlu executoriu nu reusim acest lucru ,in timp ce „mafia imobiliara” ,dupa ce a cumparat drepturile litigioase, a avut in timp record cistig de cauza.Va rugam respectuos sa va precizati pozitia dumneavoastra in acest caz ,cu atit mai mult cu cit in anul 2003 Guvernul de atunci,constituit din reprezentanti ai partidului din care faceti parte, a aprobat abuziv concesionarea Lacului Vacaresti. Va multumim anticipat.

  5. gabriel Says:

    Este un inceput. Diaconescu – Primar, singura sansa de a fi cu adevarat Capitala Europeana. Vom reintra in circuitul de valori europene..Si, de ce nu!- modelul Chirac! Diaconescu e altceva decat ceeace am avut 18 ani! Peste 100 de cunoscuti – prieteni,membrii ai familiei, colegi de serviciu VOTEAZA DIACONESCU! NOI VREM SCHIMBAREA REALA!

  6. Aky Says:

    Asta inseamna sa fi primar european…pun pariu ca nici unul dintre ceilalti candidati nu poate vorbi fluent o limba straina!!! Bucurestiul nu este o afacere personala domnilor candidati este viata noastra a cetatenilor!!!

  7. nicola Says:

    felicitari domnule diaconescu sunteti un om integru si va cred capabil sa faceti fata mafiei bucurestene aveti votul meu

  8. iulian Says:

    Diaconesc va casitga si va face din bucuresti o capitala europeana are cele mai bune proiecte si merita sa castige mult succes !

  9. radu Says:

    Sunteti prea bland domnule diaconescu ….mergeti cu vulpoiul de iliescu care este un sustinator al lui oprescu …nici nu o sa fie in tara in ultima si cea mai importanta saptamana de campanie nici nu l intereseaza de dumneavoatra pentru el sunteti doar un candidat de sacrificiu in razboiul lui cu geoana

  10. gabriel Says:

    INCA O MOSTRA DE SOPARLE PD-iste! DACA NU LE REUSESTE NIMIC(pentru ca asta sunt) APELEAZA LA INTRIGI.uraaaat Radu mamiii!
    ION ILIESCU IL APRECIAZA SI IL SUSTINE PE CRISTI.A INTRAT IN EMISIUNI, A SPUS-O LIMPEDE SI ONEST, A SPUS-O MIRON MITREA, AU DOVEDIT-O FAPTELE! OPRESCU S-A DESCALIFICAT SINGUR PRIN MAREA EVADARE! LA EL INCEPE SA SE VADA DIN CE IN CE MAI MULT CA „IMPARATUL..E GOL!”. ADVERSARII POLITICI IN LOC SA SE OCUPE DE EI,SUNT ROSI DE GRIJA PSD.ACEEASI PROBLEMA O AU SI E..VANGHELISTII! NONVALORILE SE TEM DE UN PARTID PUTERNIC IN CARE DOMNIA LEGII SA TRIUMFE.

  11. 4yu Says:

    Diaconescu va castiga pt ca e un politician tanar si va face din bucuresti o capitala europeana ….Votatzi Diaconescu!!!!

  12. iulica Says:

    Avem nevoie de o schimbare iar schimbarea o reprezinta dl Diaconescu pentru a avea o capitala europeana !

  13. alin Says:

    CRISTIAN DIACONESCU TREBUIE SA CASTIGE, DOAR CA MA TEM DE LUCRATURILE LA CARE VA FI SUPUS.
    NICI IN CORECTITUDINEA ALEGERILOR NU AM INCREDERE.
    AM INCREDERE DOAR IN DOMNUL cRISTIAN dIACONESCU.
    IL VREAU, PENTRU CA ROMANIA ARE BNEVOIE DE O CAPITALA CU ADEVARAT EUROPEANA.
    VOTATI SI VOI, CEILALTI, PENTRU CRISTIAN DIACONESCU!

  14. alin Says:

    astept de cinci ore ca follow-up-ul ( moderatorul) sa dea ok pe mesajul meu. Halal echipa!!!

Lasă un comentariu