Mulţumiri

Încep prin a mulţumi tuturor prietenilor, colaboratorilor şi colegilor care m-au ajutat în acestă cursă electorală.

Mi-am dorit să reprezint în faţa bucureştenilor numele PSD, al acelui PSD în care cred: modern, axat pe politici clare şi rezultate, cu un discurs civilizat, întotdeauna decent şi responsabil. Mi-am dorit să fiu un sprijin pentru partidul meu, fără ezitări, atunci când acesta mi-a cerut-o. Mi-am dorit, în fine, să ofer bucurestenilor opţiunea de a vota pentru un management ferm, inteligent şi european, cu soluţii rapide şi durabile la probleme vechi.

Propunerea mea a fost limpede: să punem la punct lucrurile simple, logice, pentru care plătim deja facturi exorbitante, şi să le rezolvăm rapid. Cred în continuare că aceasta este filosofia corectă pentru conducerea Bucureştiului şi sper din toată inima ca acela care va ajunge primar să înţeleagă bine şi nerăbdarea oamenilor, şi revolta lor faţă de modul în care au fost trataţi până acum, şi obligaţia de a privi către viitorul bucureştenilor, nu spre propria persoană.

Prin tot ceea ce am făcut şi voi face, ca membru al PSD, voi servi din toate puterile ideea politică pe care o respect şi nu mă voi opri până când partidul în care cred (PSD-ul modern şi european) nu va deveni, dintr-un proiect neterminat şi indecis, o realitate certă.

Acesta este doar un început şi cred că în Bucureşti şi în România mitocănia şi bătaia de joc vor fi învinse de bunul simţ al cetăţenilor.

21 răspunsuri to “Mulţumiri”

  1. ion adrian Says:

    Oricum Dnul Iliescu va compatimeste si va gratuleaza cu saracul
    La romani „saracul, bietul” se spune celor decedati, adica daca s-ar referi la mortii de dupa 22 si de la mineriada, tot cu saracul ar trebui sa se refere.

  2. ion adrian Says:

    Dupa ce va disparea total Ion Iliescu poate ca veti reusi in ce va propuneti.

  3. Petrisor Socol Says:

    Domnule, ce pot sa zic. In seara alegerilor ati dovedit ca aveti coloana vertebrala si nu fugiti dupa invingator precum alti PSD-isti. va spun sincer ca nu v-am votat, dar respectul este acelasi.

  4. ion adrian Says:

    Si acum felicitari pentru textul de mai sus.
    Va rog sa pastrati blogul si nu mai acceptati sa fiti in umbra nimanui.

  5. Ioan Teodosiu Says:

    A inceput igiena morala si intelectuala, orice trebuie sa corespunda unui inceput ! felicitari din tot sufletul ! cred intens in „… Acesta este doar un început şi cred că în Bucureşti şi în România mitocănia şi bătaia de joc vor fi învinse de bunul simţ al cetăţenilor… „. SUNT CONVINS ca timpul va rezolva …. si toti oamenii de bun simt si candidatii cu profil intelectual (adevarat !!) vor invinge. Cu stima si VA MULTUMESC !

  6. HUNUL Says:

    Stimate Dle Diaconescu,

    am avut placerea sa va cunosc si personal cu ocazia vizitei si participarii la o emisiune dintr-o televiziune al carui realizator si director de programe eram. Am fost surprins de faptul ca ati acceptat candidatura la primaria Capitalei si chiar de la manifestarea de lansare am simtit o anume stare de disconfort si retinere. eram convins ca nu veti castiga din urmatoarele motive:
    – sunteti un om politic al altor vremuri si cicumstante politice, marasmul dambovitean este prea mult si prea murdar pentru matricea dvs ca si individ si politician
    – mizeria patriotarda a colegilor din stafful central al PSD va marcheaza si va deranjeaza , a fi coleg cu Mitrea et company este prea mult si prea greu de suportat
    – Doctorul Oprescu este tipul de candidat pe care-l doresc „MITICII”de Bucuresti, vorba multa -straita goala cum spune ardeleanul! Bucurestiul va avea de suferit cu Oprescu si era mult mai bun Orban

    Daca asi fi Diaconescu, membru PSD, si asi putea sa decid , asi alege una din urmatoarele doua optiuni:
    o diplomatia – loc unde v-ati regasi ca si personalitate, educatie si cultura
    o magistratura -unde ati fi un judecator la ICJC – onest, decent si demn

    Nu merita Dle Diaconescu – mizeria umana care exista poate fi prea mult pentru un intelectual de calibrul Dvs !

  7. Alexandru Says:

    Felicitari domnule Diaconescu am fost cu placere la vot. Si pentru dumneavoastra promit sa merg mereu cu placere sa va acord increderea. Astept sa va faceti partid. Cu un om cu integritatea si competenta dumeavoastra trebuie sa inceapa o noua epoca in politica romaneasca. Ce nu inteleg e cum 70% din Buc prefera sa ramana indiferenti la o sansa cum a-ti fost din punctul meu de vedere dvs. Cred ca sunteti primul candidat din istoria candidaturii primariilor care venea cu o logica simpla dar totusi care s-ar fi putut fi foarte eficienta…..asa o sa ramanem cu autostrazi suspendate si inele cu unda verde.

  8. Darius Says:

    Felicitari! Procentajul obtinut, in conditiile date, va face cinste. Sper si eu sa tineti acest blog deschis in continuare pentru a putea comunica cu noi.

  9. mf3 Says:

    Felicitari inca o data pentru programul pe care l-ati propus in alegeri si pentru felul cum v-ati comportat in campanie si dupa incheierea ei. Un om de stanga, cu solutii rationale si care iubeste cu adevarat orasul unde s-a nascut.
    Nu renuntati la blog, comunicati-va ideile mai departe! Si capul sus!

  10. cris Says:

    Domnule Diaconescu,

    Ma bucur sa vad ca mi se reconfirma opinia pe care o avem sunteti si veti ramane mult prea vertical pentru PSD, pentru acest PSD.
    Ma bucur de asemenea pentru ca stiu ca singur ati realizat aceasta campanie si ati atras acest procent in timp atat de scurt, din multe puncete de vedere faptul ca ati fost candidatul PSD va defavorizat.
    Insa eu am incredere ca paote intr-un viitor, nu foarte indepartat, voi face parte din partidul dumneavoastra. Numai un astfel de partide m-ar convinge sa intru in politica si numai alaturi de un om ca dumneavostra.
    Multumesc Omului Diaconescu Cristian, care nu a dezamagit pe cei care il cubosc, multumesc candidatului Cristian Diaconescu pentru ca a demostrat ca se poate si decent si multumesc PSD pentru ca poate prin actiunile sale va v-a da imboldul necesar de a deveni independent si de a va rupe de acesti guzgani, mitici, comunisti, manelisti si mahalagii politici.
    Cariera dumneavoastra in acest domeniu abia a inceput Domnule Diaconescu, nu va temeti aveti multi partizani.
    Eu personal sincer va multumesc pentru ca, dupa multa vreme, a existat un OM, un Politician care m-a convins sa imi exercit dreptul constitutional pentru ca si exista acest politician care m-a va face sa il exercit ori de cate ori il voi vedea in postura de candidat.

  11. Wolland.ah Says:

    Domnule CD, meritati cu prisosinta felicitari, tinand seama de faptul ca, in conditiile date – pe care le stim ! -, ati obtinut maximum din ceea ce se putea in acest moment ! Fireste, ar fi multe de discutat. Si din punct de vedere imagologic si PR, si din punct de vedere al actiunii staffului de campanie, si din punct de vedere politic. Etc., etc. Poate vom avea prilejul intr-un viitor nu (foarte) indepartat sa purcedem la analiza „invataturilor” necesare care pot fi trase din cele intamplate. In orice caz, NU diplomatiei, NU justitiei, NU jignirilor la adresa „MITICILOR” (amandoi fiind nascuti in acest oras, ergo suntem catalogati ca fiind astfel de „mitici”, de huni „mai superiori” decat altii !) care nu v-au votat, NU modului de a gandi „daca moare X atunci e de bine !”, NU unui alt partid. Asa cum spuneti, lupta e abia la inceput pentru modernizarea si europenizarea ACESTUI partid – insa fara demagogi de genul „grupului de la 5%” si fara manivele sau prostanaci „care este”…

  12. Klaus Steinberg Says:

    Nu stiam ca va consoleaza Basescu. Asta spune tot. Poate o sa ne povestiti si despre blatul cu Blaga.

  13. ŞuKăRiT Says:

    V-aş fi votat, dar nu sunt bucureştean.
    Felicitări! În condiţiile date, procentele obţinute de dumneavoastră în Bucureşti, sunt un câştig.
    A fost un bun exerciţiu pentru candidatura din 2009.
    Atunci va fi valabil şi votul meu!

  14. Cristian Diaconescu Mulţumescu « ETAJUL XXX Says:

    […] învingătorii, cei care merg mai departe şi cei care au ieşit din cursă . Cristian Diaconescu le mulţumeşte colaboratorilor deşi a suferit un eşec usturător în primul tur. A şti să pierzi cu fruntea sus e un lucru […]

  15. Mihaela Petrescu Says:

    Felicitari pentru prestatiile de la inceputul si pina la sfirsitul camapaniei,culminind cu asumarea „esecului”.Nu v-am votat si nu consider ca a fost un esec. Dimpotriva, consider ca a fost un mare succes. Am spus la inceput ca partidul v-a sacrificat.Era clar ca urma sa pierdeti,sincer insa, nu ma asteptam sa transformati acest esec intr-un succes. V-am subestimat si regret. V-ati creeat platforma pentru candidatura la presedentia Romaniei, pozitie(de presedinte al Romaniei ) care vi se potriveste si pentru care consider ca sinteti pregatit. Locuiesc si votez in afara Romaniei si va vom vota anul viitor, atit eu cit si familia mea.Mult succes. Tin sa mentionez ca nu simpatizez nici un partid. Sint mai curind inclinata spre principiile liberale. Din pacate , in Romania, sint destul de putine personalitati care fac parte din partidul liberal si acestea sint mai curind marginalizate.
    In concluzie: succes la candidatura pentru presedentia Romaniei!

  16. dana Says:

    Felictari CRISTI. Nu trebuie sa fi trist, deaorece prestatia ta a fost destul de buna pentru un inceput de lupta politica, iar viitorul tau politic politic va fi stralucit (ma bucur ca nu sunt singura care spune ca ai stofa de presedinte…….dar un presedinte adevarat si nu unul care nu stie ce e cu el si de ce exista, vorba proverbului „Fama mama ce n-am fost padurar si sef de post”).
    Sa fi sanatos, sa ai un psihic de fier si sa fi tot timpul cu zambetul cu buze, chiar daca acesta ascunde o mare durere.
    P.S. Sa mergi in continuare pe profesia ta, dar sa sti ca poti sa mergi si pe politic in paralel cu profesia.
    Campania pentru alegerile locale sa terminat, incepe campania pentru alegerile parlamentare.
    Bafta tie si partidului tau, iar daca nu o sa le castgati sa vedeti ce cuvinte ”frumoase” o sa va dresez.

  17. Mihaela Says:

    FELICITARI,caci sunteti adevaratul invingator!Ati imprimat acestei campanii o decenta si-o seriozitate cum nu s-au mai intalnit in vreo campanie electorala,din ’90 incoace!Este parerea sincera a unui om care nu a putut sa va ofere direct votul,fiind din alta localitate.M-ati facut sa fiu mandra ca suntem colegi de partid.Va multumesc!*TM

  18. vladik Says:

    Cei peste 67.000 de oameni te-au votat pe tine, pentru tine. In asta trebuie sa crezi! Nu abandona. Si inca ceva…la ultima emisune, cea de la PROTV, atunci cand fiecare candidat a acordat o audienta unui cetatean, ai facut o greseala: ai spus ca problema doamnei respective nu e de competenta ta – a primarului general. Da, aveai perfecta dreptate, dar regula nr 1 in comunicarea cu oamenii dintr-o pozitie politica este sa nu spui niciodata „nu e de competenta mea”. 🙂
    Sunt unul din cei peste 67.000. Nu am dat un vot politic pentru PSD, ci pentru ideea frumoasa a unui partid de stanga, modern, european, in care cred si care sper sa apara candva si in Romania. A fost un vot pentru un om in care cred.

  19. circotas Says:

    @Hunul
    Daca indemnati oamenii cu bun simt sa fuga din politica de ce va plangeti ca politica este plina de badarani si marlani?

    Domnule Diaconescu

    Eu va rog sa ramaneti in politica si sa nu incetati sa fiti asa cum santeti acum. Cetatenii vor avea termen de comparatie si incet incet vor ajunge la normalitatea pe care ne-o dorim cu totii. Atunci o sa aveti si sustinere si aliati.
    Si mai este ceva: chiar daca il apreciati sau il urati pe Ion Iliescu este limpede ca nu poate fi ignorat si ca multi oameni l-au urmat si inca il mai urmeaza. Oare de ce domnule D? Daca aflati de ce poate o sa puteti sa schimbati ceva prin politica.

  20. Bogdan Says:

    Felicitari pentru tipul de campanie pe care l-ati ales. Sunt un sustinator al dreptei si al lui Traian Basescu dar aparitia dumneavoastra a fost diferita fata de limbajul de lemn propus de actualii lideri psd in ultimele zeci de ani 🙂

    trebuie sa recunosc faptul ca pe langa dvs mai sunt inca vreo 3-4 oameni in psd care parca au o alta fata.

    Din pacate dupa parerea mea ati fost lucrat de proprii dumneavoastra colegi si iata ca bucurestenii au fost pacaliti de aceasta „minciuna de doctor” – afirmatia mi-o asum… tineti-o tot asa! schimbati fata psd, avem nevoie de stanga autentica, europeana!

  21. grigoraspo Says:

    Orice om care crede în Dreptate trebuie să apere pe cei care sunt ţinta atacurilor nedrepte. Asta înseamnă să crezi cu adevărat în EA! Trebuie să simţi o durere când se întâmplă astfel de lucruri! Eu cred în Ea, iar afirmaţii ca cele văzute în acest blog la adresa unor colegi de partid ai d-lui Diaconescu, de exemplu atacurile împotriva d-lui Iliescu, mi se par revoltătoare! Lipsa de răspuns împotriva unor asemenea atacuri poate fi şi un semn de laşitate!

Lasă un comentariu