Aparitii TV

Realitatea TV – 13:00, 05.06.2008

6 răspunsuri to “Aparitii TV”

  1. bucuresteanca Says:

    La ora 13 salariatii sunt la serviciu asa ca nu pot urmari emisiunile de la TV. Ar fi tare bine daca ar aparea, postate pe site, inregistrarile video cu ceea ce considerati ca trebuie vazut.
    In alta ordine de idei, zilele acestea in mass media se pretinde ca au inceput sa se faca negocieri legate de al doilea tur de scrutin si de nominalizarea viceprimarilor. Asta mi-a adus aminte ca dvs. erati si pe lista de consilieri PSD.
    Ce intentii aveti?
    Ramaneti la primarie sau va intoarceti in Parlament si puneti capat acestui capitol?
    Indiferent ce veti hotari sper sa pastrati acest mod de comunicare si la viitoarea campanie sa ne incurajati si pe noi, simplii simpatizanti neafiliati politic, sa ne alaturam echipei dvs. Oricat de nobil este nu mi se pare corect sa va asumati doar dvs. raspunderea pentru rezultate; noi, toti cei care credem in dvs. trebuia sa facem mai mult. Poate am invatat lectia si data viitore o sa ne descurcam mai bine.

  2. Stefan RADOVEANU Says:

    Cine are frica de Traian BASESCU va avea FRICA si pe Traian BASESCU inca mult timp Presedintele Românilor de pretutindeni.

    Gelozia bolnavicioasa a dusmanilor lui Traian BASESCU demonstreaza lipsa unei personalitati care sa fie prezentata ca alternativa.

    Exista o absurditate cu Adrian NASTASE, trebuie uitata si gândit la un adevarat candidat, dar dupa 2014.

    Doamna CRETU,

    Sunteti umblata in lumea buna, Nicolas SARKOZY, incearca, va reusi sa impuna o alta forma manageriala a institutiei prezidentiale.

    Traian BASESCU a promis acest lucru, sigur va reusi.

    Cozile de topor vor dispare una dupa alta, unele chiar vor intelege si se vor retrage din aceasta disputa bolnavicioasa.

    Cu stima,

  3. dana Says:

    SA MORI TU? CHIAR BASESCU ESTE SOLUTIA ROMANIEI?
    Eu nu cred. Daca acesta este un nou management al administratiei prezidentiale …………inseamna ca ai studiat foarte mult domnule…….dar partea proasta este ca nu se vede.
    Ce profesori o fi avut cand a studiat politicile, managementul administrativ(ca oricum la magement per ansamblu este TAMAIE) Constitutia Romaniei, legislatia si protocolul international……….sau poate ii stiti dumneavoastra domnule………..sau nu a studiat (mai mult ca sigur)……..dar in mod cert vreti sa il scoateti pe CRISTI din circuit, doarece ati vazut ca este un pericol sigur si real pentru Basescu.
    Ce gandire psihologica aveti…….apropos in ceea ce priveste stima pentru cine? Pentru Basescu si in nici un caz pentru Diaconescu, altfel nu intrai sa il jigenisti si apoi sa inchei ”Cu stima”………..ca sa vezi ce mare psiholog esti….. acum o sa vada Basescu si o sa iti dea o prima.

    Cristi nu te speria oameni de acest fel (vezi Stefan RADOVEANU) o sa intalnesti mereu si pe net si in viata reala asa ca tu vezi de drumul tau. Intoarcete in parlament si al catedra, iar in toamna si la anul sa revi cu forte prospete, deoarece victoria iti apartine si va apartine voua PSD-istilor.

    Bafta Cristi

    P.S. Mi-a placut jucul PSD-ului a mers cu doi ca sa scoata din joc PD-Liberali si sa te lanseze in mare forta pe tine ca sa vada ce succes obti la public, iar acum sunt convinsi ca pot merge pe mana ta la prezidentiale, iar pentru parlamentare tu esti locomotiva.

  4. aurelgherghel Says:

    Stimate Domnule Cristan Diaconescu, in primul rand felicitari pentru o campanie corecta si curata, chiar daca nu acesta este drumul bun in conditiile in care votul localelor bucurestene s-a polarizat intre “candidatul Presedintelui” si “candidatul celor anti-Presedinte”.
    In al doilea rand, as dori ca oamenii politici care si-au initiat bloguri (in ultima vreme) sa nu renunte la ele dupa esecul electoral. Sa va spun si… de ce?
    In al treilea rand, va propun sa aveti grija de echipa de pa Blogroll-ul dvs (solutie fericita pe blogul lui Sorin Oprescu, care-si include si pe principalii contracandidati!). Cred ca aveti prieteni sau camarazi de drum care sa imbogateasca calitativ si cantitativ buchetul de informatii sau opinii pe care le cautam (si sunteti dispus sa ni le dati!).
    In al patrulea rand va propun sa deschideti aurelgherghel.ecosapiens, adica blogul EduEcoCivica (25 si 26, despre Ziua Pamantului si resapectiv Ziua Mediului din festivaluol ECOPOP 2008) si sa-mi destainuiti gandurile sau pozitia Dvs pentru o Capitala eco-civilizata. Si mi-ar face placere, ar fi si foarte util nu numai pentru acel blog, daca l-ati include in Blogroll-ul pe care-l pastoriti.
    In al cincilea rand, va martusisesc ca aceste raduri si propunerea de mai sus vor fi postate pentru toate blogurile (existente) ale principalilor candidati la primariile bucurestene.

    EduEcoCivica 26; Numai pentru viitorul Primar general…

    În loc de scrisoare deschisă…
    Domnului candidat care va ajunge Primar general

    Vă aşteptam domnilor candidaţi să intraţi în turul 2 cu speranţa (nu zic certitudinea) că nu mă veţi refuza. Vă înţelegem stresul de campanie şi înaintea ultimei confruntări ne-am dori ca DA-ul pe care-l aşteptăm din partea celor doi candidaţi să fie sincer şi urmat la anul de respectarea promisiunii pe care încercăm aici să o obţinem.
    Vă mărturisesc că în 1992 când erau alte timpuri, confruntarea finală între Crin Halaicu şi Cazimir Ionescu s-a desfăşurat la Hotelul Bucureşti, în faţa presei. M-am aşezat la coadă la microfonul din sală şi când mi-a venit rândul le-am spus că am nevoie doar de unul dintre ei, cel care va fi Primar general, dar că aştept un DA din partea fiecăruia că în cazul în care va fi ales, la două săptămâni de la instalare, mă va primi şi vom discuta despre un festival de ecologie şi muzică la care să fie invitaţi primarii capitalelor ţărilor ce se învecinează cu România.
    Au spus amândoi DA-ul aşteptat, m-au şi felicitat şi asigurat că sunt foarte intersaţi de un astfel de proiect. A câştigat Crin Halaicu şi urmarea se poate citi în Mărturisirile de mai jos luate din pagina 2 a Ziarului ECOPOP 2001 în timp ce festivalul ECOPOP a ajuns mai uşor sau mai greu la cea de a XV-a ediţie în 2008.
    De atunci îmi doresc în fiecare an, şi mai ales din patru în patru ani, ca viitorul primar general să zică un DA şi chiar să se ţină de cuvânt…

  5. Gabriela Savitsky Says:

    eu zic că n-ar fi rău să nu abandonaţi blogul acesta.

  6. Valeriu Mangu Says:

    Domnule Cristian Diaconescu,

    Va invit sa cititi comentariile mele la un text al dlui Ioan Mircea Pascu de pe blogul domniei sale, referitor la Constitutie si la Presedintele Romaniei.
    Al dvs., Valeriu Mangu

Lasă un comentariu